GRAVE OF THE FIREFLIES @ Kuma Anime Film Festival!

Geen Kuma Anime Film Festival zonder de vertoning van een STUDIO GHIBLI ANIME FILM.

Op woensdag 1 november 2017 vertoont het Kuma Anime Film Festival om 14u00 de klassieker GRAVE OF THE FIREFLIES (1988, Isao Takahata) op het grote scherm! Heb je deze klassieker nog niet gezien of wil je deze herontdekken? Kom dan naar het Kuma Anime Film Festival te BRUGGE!

GRAVE OF THE FIREFLIES vertelt het verhaal van Seita en Setsuko die broer en zus zijn tijdens de Tweede Wereldoorlog in Japan. Nadat hun vader is gestorven tijdens een overzees gevecht en hun moeder is gedood door een luchtaanval, moeten ze naar andere familieleden toe om gesteund te worden. Als die steun op een gegeven moment ook bij hen weggenomen wordt, zijn ze alleen nog afhankelijk van elkaar…

GRAVE OF THE FIREFLIES wordt vertoond in Japanse versie met Nederlandse ondertiteling!

Tickets nu reeds online te koop via http://www.ticketgang.be/event.php?key=48388 (7,00 EUR/Ticket)

Be there en (her)ontdek de STUDIO GHIBLI MAGIC!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: