Japanse Mythologie en Folklore in de Anime Film als centraal thema!

YES! Eén van de thema’s dit jaar is JAPANSE MYTHOLOGIE EN FOLKLORE in ANIME FILMS! 

In het kader van dit fantastische thema programmeren wij op DONDERDAG 1 NOVEMBER 2018 tijdens het Kuma Anime Film Festival:

Om 13u30 (ZAAL 2): Lezing: “Japanse Mythologie en Folklore in de Anime Film”: Constant Hoogenbosch gaat in deze lezing dieper in op de Japanse Mythologie en Folklore in Anime Films zoals SPIRITED AWAY, THE TALE OF THE PRINCESS KAGUYA en PRINCESS MONONOKE! Een must visit voor elke Anime filmliefhebber.

Koop nu tickets voor deze lezing online @ http://www.ticketgang.be/event.php?key=62236

Om 15u45 (ZAAL 2): Filmvertoning THE TALE OF THE PRINCESS KAGUYA (Isao Takahata): Een oude bamboesnijder vindt op een dag een miniatuurmensje in een lichtgevende bamboestok. Hij beslist om haar mee te nemen en samen met zijn vrouw op te voeden. Het meisje, Kaguya, groeit al snel uit tot een bijzondere jongedame die begeerd wordt door menig jongeman. Maar, terwijl verschillende minnaars naar haar hand dingen, wordt prinses Kaguya met haar onvermijdelijke lot geconfronteerd.

Koop nu tickets voor THE TALE OF THE PRINCESS KAGUYA online @ http://www.ticketgang.be/event.php?key=62233

Om 18u15 (ZAAL 1): Filmvertoning SPIRITED AWAY (Hayao Miyazaki, Kirk Wise): Wanneer de tienjarige Chihiro en haar ouders een kortere weg naar huis nemen, gebeurt er iets vreemds. Ze stoppen bij een restaurant waar niemand aanwezig is, maar waar alle tafels gedekt staan met heerlijke gerechten. Na het verorberen van de lekkernijen veranderen haar ouders in varkens en komt Chihiro in een vreemde wereld terecht vol geesten en goden.

Koop nu tickets online voor SPIRITED AWAY @ http://www.ticketgang.be/event.php?key=62230

Binnenkort worden er meer titels bekendgemaakt! 

Place to be:

Kuma Anime Film Festival
Donderdag 1 november 2018
Sint-Lodewijkscollege
Magdalenastraat 30
8200 Brugge

PS: Dagpassen voor 25,00 EUR te koop via: http://www.ticketgang.be/event.php?key=61933

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: